Fordele

 

Gratis SpareTjek, gode priser og grundige medarbejdere

Det er vigtigt, at du altid er tilfreds med vores produkter og løsninger. Derfor går vi langt for at give dig den bedste oplevelse og service. Du har mange fordele og muligheder hos Redoffice.

- Gratis SpareTjek - Skær ned på omkostningerne
- Full Service - Én totalleverandør til alle dine behov
- Konkurrencedygtige priser - Altid en god pris
- Nem bestilling - Du bestemmer selv hvordan
- Dag-til-dag levering - Du vælger tid og sted
- Engagerede medarbejdere - Altid til tjeneste

Fokus på glade og tilfredse kunder
Det er vigtigt for os, at du får den bedste service og føler dig godt behandlet. Derfor forsøger vi hele tiden at skabe et positivt samarbejde og behagelige omgivelser. For at sikre sammenhæng mellem det vi siger, og det vi gør, så måler vi løbende vores kunde- og medarbejdertilfredshed.

Vores kundetilfredshedsundersøgelser viser, at 95 procent af Redoffices kunder oplever vores medarbejdere som meget kundeorienterede og servicemindede. Totalforsyning giver færre omkostninger
Hos Redoffice har vi en anderledes måde at tænke kontorindkøb på. Vi hjælper dig med at skære alt det overflødige væk, når du køber ind til kontoret.

Du får et hav af unikke løsninger og muligheder. Som totalleverandør med et højt serviceniveau har vi nemlig et kædekoncept, der er ganske enestående i branchen. Vi kalder det "virksomhedsforsyning".

Lokale teams af medarbejdere udarbejder løsninger til din virksomhed, så de passer til dine behov og ønsker. Det er både fleksibelt og funktionelt.

Vi hjælper med at reducere dine omkostninger
De lokalt forankrede og engagerede forhandlere og medarbejdere sørger for, at du altid reducerer dit ressourcespild til et absolut minimum. Nemt og hurtigt får du de rigtige produkter og services i de rigtige mængder, til aftalt tid og til en fair og konkurrencedygtig pris.

Vi glæder os til at samarbejde med dig.
 
 

Nyt fælles selskab indenfor kontorartikler

27. juni 2013 Det helt afgørende og nye i dette samarbejde er, at det bygger på fælles lager og logi Nyt fælles selskab indenfor kontorartikler
Redoffice Viborg A/S
Gl. Skivevej 73C
8800 Viborg
+45 72 17 01 12
info@redofficeviborg.dk
Kontaktside
Åbningstider
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag: Lukket
Sortiment
Kontorartikler
Kontormøbler
Kontormaskiner
Emballage & tilbehør
Katalog
Leverandør / partner
Tilmelding danskretursystem
Om os
Velkommen
Unikt koncept
Vision og værdier
Vores strategi