Emballage og tilbehør

 

"Emballage mere end pap og tape"


Skal din forsendelse nå frem i god behold?

Så pak den forsvarligt ind. Små og skrøbelige ting vil befinde sig godt i en solid papkasse, foret med styrofilfyld eller boblefolie, og større og tungere ting kan pakkes på paller i skumfoam, bølgepap og folie. Uanset hvad du skal sende eller pakke, har vi en løsning der passer. Til både lager, produktion og kontor

Den rigtige emballageløsning gør hverdagen meget lettere, især hvis håndtering af forsendelser fylder meget i din hverdag. Så lærer man hurtigt at sætte pris på kuverter med selvklæbende lukning, forede prøveposer, solide paprør, den rigtige pakketape og alle de andre ting der sparer tid og arbejde.

Til specielle formål
Vi fører naturligvis et komplet sortiment i kuverter i forskellige størrelser og gramvægte, disse kan leveres både med jeres firma tryk på eller neutrale uden tryk. men vi har også emballage til specielle formål. Skal din vingave pakkes pænt ind, har vi æsker der rummer fra en til seks flasker, og hvis du skal sende cd’er, ringbind eller kataloger, kan vi hjælpe dig med specialemballage der sikrer forsendelsen bedst muligt.

Inkl. vejledning
Skal du bruge en komplet emballageløsning, skal du sende specielle varer eller emner eller skal du holde kontorets kuvertforsyning ved lige? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os og få den rigtige løsning. Bare spørg. Selv om vi godt kan lide at pakke tingene ind, skal vi nok give dig ren besked. 

Nyt fælles selskab indenfor kontorartikler

27. juni 2013 Det helt afgørende og nye i dette samarbejde er, at det bygger på fælles lager og logi Nyt fælles selskab indenfor kontorartikler
Redoffice Viborg A/S
Gl. Skivevej 73C
8800 Viborg
+45 72 17 01 12
info@redofficeviborg.dk
Kontaktside
Åbningstider
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag: Lukket
Sortiment
Kontorartikler
Kontormøbler
Kontormaskiner
Emballage & tilbehør
Katalog
Leverandør / partner
Tilmelding danskretursystem
Om os
Velkommen
Unikt koncept
Vision og værdier
Vores strategi